Молодіжний виїзд ОБМЦУ


Ми вдячні Богу за захист країни через наших військових. Це дуже гарна ілюстрація Євангелії, коли між нашим спокійним життям і злом стоїть хтось для того, щоб ми це мирне життя могли продовжувати.

Одним із таких моментів життя в тилу був молодіжний виїзд нашого об'єднання церков, який проходив з 8 по 12 серпня на нашій заміській християнській базі "Залісся".

Це був чудовий час і важко уявити щось краще, враховуючи те, як швидко ми вирішували організаційні питання.

З нами переважно була церковна молодь: не всі з них віруючі, але всі відвідують церкву. Були люди з Києва, Борисполя, Рівне та Рівненської області, а також з міста Кам'янське, і один хлопець з Донецька, який наразі проживає в Києві. Разом нас було близько 60 чоловік.

Церковна молодь втомилася від традиційних таборів, в яких кожні 10 хвилин заплановані якісь нові заходи програми, тому ми навмисно не "заорганізовували" цей виїзд. У нас просто було багато часу для спілкування і це було найкраще, що ми могли в цих обставинах вигадати. Просто хороше християнське спілкування, спільні молитви, обмін досвідом і контактами, пісні (на зібраннях і біля вогнища). І, звичайно, ми намагалися об'єднатися навколо Євангелії. Тема, яку ми підняли, - "Ловці людей". Ми говорили про три речі:
- важливість особистого учнівства. Адже Ісус каже: "Ідіть і зробіть учнями" людей із всіх народів";
- ширину Божого плану. Коли Господь вчить нас думати про всі народи, недосягнуті Євангелією, про тих, хто гине, та мати цей широкий план в серці і розуміти своє місце в ньому, молитися за народи і брати посильну участь в місії;
- важливість благовістя. Адже Ісус каже своїм учням: "Я зроблю вас "ловцями людей". І це стосується не тільки апостолів.

Ми молимося про те, щоб це спільне навчання мало довгостроковий вплив на всіх учасників виїзду.

Павло Руденко

Фото: Тимофій Пушкарук